Just nu

Hej bloggen!

Jaa-a hörni...Nu har jag inget att skriva. Var imorsse till kyrkan på första gudstjänsten inför min konfirmation som kommer äga rum 25.6.2011. Så nu blir det väl att sticka till kyrkan varannan söndag. Helt okej egentligen. Annors brukar jag inte fara dit så ofta men inte har jag nåt emot att fara dit heller. Men joo...Om jag inte skriver nåt annat nu så blir det bara religion i detta inlägg och det funkar ju inte heller ;)

Men japp japp. Har inte gjort så mycket annat idag. Bröt min nagel :( Nej men ja föstår att den gick av. Haha. NU skall jag slösurfa lite och sen blir det ZzZzZzZzZ...;D

                                


MC

Program för veckan:

• Vakna ordentligt (halvsover ännu)

• Städa rummet

• Sätta in ********* via internet (berättar mer då det är aktuellt ;)

• Fara ut och gå!!!

• Kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen

• Öva pianoläxan!

• Öva på finska provet och matte provet

• Läsa modersmålsboken klart

• Tala med en viss holländare...♥


Jag idag ;)

Ha det gött!

MC


Test naglar

Hej bloggen! Nu har jag fixat både mina och min syrras naglar. Belv riktigt nöjd men började fundera att om glittret kanske kommer att fara bort då jag tvättar händerna eller sover. Hoppas inte. Här är iaf pics på dem ;)


Syrrans naglar.


Mina naglar ser alla ut såhär :)

Ha det gött!

MC

Skall fixa syrrans naglar + Bilder

Tja bloggen! Här är lite pics från igår kväll och så vad jag köpte. Skall fixa syrrans naglar nu. Hon skall på Halloween fest en vecka för tidigt. Smart right ;) Hörs mer sen!


Sminkade varandra. Här håller Fanny på att bli ....Lite svartare än vanligt ;)


Medan dom andra var på Omegle satsade jag på Frida och Solo tidningar.


Kl är tyyp...halv 12??? Mabye. Tror iaf att vi snart skulle sticka och
kolla slutet av Idol så... :DOkej jaa alltså jag måsta ju bara kolla vissa på Omegle som mina kompisar hittade...:D

MC

Tidsinställt inlägg!

Hej bloggen. När detta inlägg kommer upp på bloggen är jag i stan och shoppar lite skaer till mina naglar ;) Kuul Kuul. När jag kommer hem skall jag Sätta upp lite bilder från sleepovern och sen...Vet jag inte ;) Men ha det kuul :)

MC

Hemma igen

Godmorgon bloggen! Eller jaa...morgon och morgon....Ni fatta :D NU är jag iallafall hemma igen efter att ha haft en sjukt kul sleepover med mina kompisar. Blev en hal den chattande på Omegle ;) Eller jaa...de andra chatta och jag läste SOLO och FRIDA tidningar :) Men men...NU skall jag snart äta nåt och sen tror jag att jag sticker in till stan. Kollade i Jorunns nagel-things låda och konstaterade att jag skulle kunna bo där ;) Så jag skall fara till stan och köpa lite nagel things :) Skall nog sätta in lite bilder men det får bli till senare. Orkar int dra fram kameran nu ;)

Ha det gött!

MC

Sleepover

Hej bloggen! Är hos Fanny just nu på en tjej-kväll. Har super kuuul!! Vi hörs mer imorgon då jag kommer hem ;)

Ha de gött!

MC

:`(


Kemi....

Hej bloggen. Pausar just nu i kemi läsandet. Fattar faktist ganska bra..bara vissa grundämnenvars förkortningar jag inte har på klart ännu. MEn men...här är en sång nu bara som jag råkade höra på och jaa... ;DMC

"jajja!"

Hahaha hej bloggen! Jaa joo ni undrar kanske vad "jajja!" betyder. ;D Det är vad min aerobic lärare brukar ropa åt oss då vi håller på med våra...rörelser ;) Och det låter bara för bra!!! Men jaa...iaf. Var till stan med kompisarna efter skolan där jag köpte ett par örhängen och en tröjja som i normala fall skulle ha kostat 20€ men jag fick den för 5! snacka om rea! like like ;) Men nu skall jag läsa lite till kemi provet vi har imorgon...Har inte läst nå ännu :s KOmmer gå opp mot ****! Haha okej hörs sen!


Snabb bild på mej :D


De nya örhängerna ;)


MC

Är helt super trött...

Hejssan bloggen. Jaa...jag är helt sper trött och har såvit mej igenom hela dagen :D Hade modda, finska x 2 och sen smårätter. men jaa...hörrs väl mer i kväll :D


Jag idag :D

MC

Hemma ft. Fanny

Hej bloggen! Sitter här hemma nu vid datorn (Daa) med min kompis Fanny och smaskar på lite chips :D Åt just hamburgare (yey) och skall om ca. ½ timme cykla iväg till dansen. KOmer inte på nåt annat att skriva just nu så här är lite pics :)


Jag idag :D


Kolla vad härlig fläta min andra kompis Lilli lagade åt mej ♥


Super hott alltså...:D


Hahah joo :D


hot hot hot hot hot hot not not not not


Puss från oss :)

MC

Gick iväg och köpte kakao...

Hej bloggen. Kom just hem efter att ha varit på en härlig promenad till ABC!!!! Hahaha :) Nejmen morsan behövde kakao till sitt bakeri så jag tänkte att ja varför inte. Skulle ändå ut och gå. Men det blev inte som jag tänkt mej. Det har nämligen snöat här under förraveckan så det var ett roligt istäcke över hela väge. hurra!!! Slintade några gånger men hölls nog och stå ;)


vägen jag gick på...snö...hallelujah!

MC

Min höstlovs vecka

Hej bloggen! Nu så tänker jag härma min kompis Fanny lite :D Så här är vad jag har gjort denna vecka plus lite pics :D

Lördag
Vi startade med bil till min mormor som bor i Ingå (typ 500 km att köra) men påvägen så stannade vi i Ådo och tittade på musikalen Les Misérables. Super härlit!! Satt och grät :D


Söndag
Gjorde inte så mycket...Inte vad jag minns iaf :D Morbror kom på kvällen och drack te och det var väl det :D

Måndag
Vi åkte alla (jag, Morsan, bonuspappa, mormor och syrran) till hangö och kollade på jättegrytor :D Yey! Sen åkte vi till fagervik och raseborgs slott. Vi var borta hela dagen :)

   

   

Tisdag
Var på dagen till mina kusiner i Svartå och på kvällen kom mina andra kusiner till oss :D

Onsdag
Steg upp kl. 04.45 för att åka till Tallinn och shoppa :D Shoppade sist och slut inte så mycket :D En tröjja och ett nagellack :D

   

 

Torsdag
Åkte in till byn och handlade lite och jaa...kusinerna kom på kvällen igen :D

 

Fredag
Var dagen hemm och på kvällen for vi till mina kusiner och firade min mosters födelsedag ;)

   
Haha joo hade vist lite trögt....:D

Lördag
Vi åkte till Åbo. Bonusbrorssan skulle på en fotbollsmatch så jag och morsan och syrran stack till Ikea :D Där köpte jag bl.a denna :)

 


Det var min vecka i korthet :D

Ha det gött!

MC

Oj....hehe

Hej bloggen! Fölot att jag inte  har bloggat på typ en vecka eller ens sagt varför! MEn det var liksom för att vi hade höstlov från skolan och då stack jag iväg till min kära mormor som bor ute mitt i ingenting och där finns det ingen net kontakt så...nu vet ni det :D Men nu är jag hemma och skall blogga som vanligt igen :D Hoppas ni alla har haft en super vecka så skall jag sen blogga mera och sätta in lite pics ;) Ha de gött!!

MC

....
MC

Thax honey!

Hejssan bloggen! NI kan aldrig gissa vad som låg i postlådan då jag kom hem!!! Hahah ganska omöjligt va? :) Nej men där låg ett litet kuvert och inne i det låg ett halsband. Brevet avar skickat från min kära pojkvän i Holland. Jag viste att han skulle skicka nåt, men han sade inte vad ;) Så jag blev positivt överraskad då jag öppnade kuvertet och hittade halsbandet. ingraverat i det står det "Ik hou van je" som är holländska och betyder "jag älskar dig"♥. Gullit honey<33 Kommer att ha på den 24/7!

En lite mindre trevlig sak är att det har snöat hela långa dagen. Konstigt nog snöar det inte nu. Har varit totalt deppad hela dage pga det! Det är ju oktober fö tusan!!! De e ju inte meningen att det skall snöa ännu!!! -.-

Men men...Nu skall jag öve på engelska provet jag har imorgon. Wish me luck!


En blöt liten jag :)


Vår terass


Deprimerande?? JA!


♥♥♥


(K) (L)

Det var allt för idag :)

Love u honey!

MC


Smårätter

Hej bloggen. Nu sitter jag här igen...Hade sista timmen små rätter. Hade lite tråkigt så jag fotade en steg-för-steg ....sak :D Så här är den. Har inget annat på hjärtat just nu :D

Jaa det är nånslags taco paj :D

MC


Tillvalsfinskaaa....

Hej bloggen! Sitter här i data salen nu på min tillvalsfinska. Kuul Kuul. Vi har forskat idag så jag forskade om keira knightley. Gillar henne. Hon är en bra skådis :D Men nu skall jag kolla vad mina friends gör och sen sticker jag och laga lite gött på Små rätter :D Hörs då jag är hemma!

MC

Nya naglar (igen)

Hejssan svejssan bloggen! Här kommer en bild på mina nya naglar :D Tröttnade på de förra och så började de bli lite slitna ;) Så här är dom :D


Pink in my ♥

MC

Hemma från dansen

Tja bloggen! Kom för en stund sen hem från dansen. Dansen vi i håller på med har ett jätte svårt steg så vi höll på med det ganska mycket. Dessutom gjorde vi olika muskler. Jag och Jorunn gjorde 150 idag på gymnastiken (gud vet varför vi gjorde 100 mer än resten) och så lite till nu på dansen så jaa...träning blev det väl inte för lite av idag :D Men nu skall jag öva på modersmålsprovet jag har imorgon. Wish me luck ;)


Fusk cheeskake med jordgubbar :)


MC

12.10.2010

Tjena bloggen! Sitter här som bäst och äter morsans goda skinkfrästelse och lyssnar på NRJ :D Skall snart fara iväg till dansen. Sen blir det väl att komma hem och läsa till Modersmåls provet jag har imorgon :s Kuul Kuul. Är rätt trött på att sitta och läsa redan fast vi bara har haft 2 prov ännu. På tal om det gick Biologi provet sådäär. Förstod inte riktigt frågorna :D BTW, Det haglade i morse och har varit typ bara 5° här heöa dagen -.- Int ska de ju fö tusan vara vinter ännu!!!


Fick en känsla att man måsta klä
sig varmt i morsse :D


MC

Biologi prov!!!

Hej bloggen! Hinner inte blogga idag mer än dethär. Har ju biologi prov imorgon :s Men bloggar mer imorgon!

Usch va hämsk bild!!!


MC

10.10.10

Hej bloggen! Kome hem för en typ timme sen. Allt gick mycket snabbare idag pga att de började spela tidigare :D Det var riktigt kul idag med :) Sitter som bäst och läser lite till biologi provet vi har på Tisdagen och lysnar på "Johan Palm- All time in the world". Imorgon skall vi simma med skolan 3 timmen. Jippiee -.- bloggar mer imorgon :D

Godmorgon! eller jaa...

Hahah Ja morgon är det väl inte mera. Men jag vaknade just så för mej är det morgon! Skall snart fara ut på en promenad. Är så härligt väder där ute. Och sen ikväll far jag igen och hjälpa till med serveringen till shown min pappa är med i. Rolit rolit. Skall int göra så mycket annat idag. Tror att jag kanske sticker in till stan. Skulle behöva en jacka. Kanske om jag orkar. Får se vad jag hinner med ;)


Nåt jag hittade bara :D


MC

9.10.2010

Hej bloggen! Ursäkta för den låga uppdateringen idag. Har helt enkelt inte hunnit. Henrik for hem en 14.00 tiden och ganska strax efter det for jag med min mamma ut på en springlänk. Efter det hade vi 40 min på oss att duscha och laga oss i ordning. Vi for nämligen och servera kaffe på en show com min kära pappa är med i. Blev mycket springande mellan borden med kaffe pannor och annat soma skulle ut. Ca188 människor i lokalen!! Puh! E helt slut och mina handleder värker. Men nu skall jag inte klaga!


Snabb bild jag tog just över hur vi alla
som serverade såg ut :D

Godnatt!

MC

God morgon

Godmorgon bloggen! Vaknade för en stund sen. Kollade På Idol igår men orkade inte se på resultatet :D Synd att Sassa föll ut. Jag gillade henne. Men men...Vi håller på att leka Kurra-gömma här så skal väl gå och gömma mej ^^ Jippiiee :D

MC


Gästbloggning

Hej bloggen! Henrik (typen som kom hit) Och syrran Ida vill gästblogga så det får dom väl nu en gång för alla :D

Henrik
 Ida har pissa i böxuna
Matilda e snäll, Ida e o skveker i wessa Ida gråter. Matilda går och hemtar en par limsa. Hejdå

Ida-sofia
Hej! Ja allt som Henrik säger om mig är int sant. Vi ska kanske snart fara till minimani och köpa lite fredagsgodis.
Jag,Matilda och Henrik har varit ute och kastat boll och det var kul. Jag har pratat med min kompis som bor i jakobstad och det var ochså kul då jag sir int henne så myket.Haha Nå men får väl tycka och tänka själv :D Kul har vi. P.S Allt e int sant :D
Ha det super braa♥

MC

8.10.2010

Hej bloggen! idag efter skolan for jag till stan för att byta en min jacka från Gina Tricot. Minns ni den? Den blåa baseboll jackan jag köpte för 2 veckor sen? Anyway, Den hade fått ett hål. Elr sömmen hade rispats upp så då for jag och byta den. Så träffade jag mina kompisar Jorunn, Fanny och Frida så vi for sen till hesburger och äta en glass. Och nu sitter jag här. Och innom en halv timme kommer typ världens vildaste men ändå kan tänka ibland- "unge" hit. Han skall vara här över natten. Ingen aning om varför. Men kula skall det väl bli :D Historie provet gick förvånansvärt bra :D Får nog över 7...Hoppas jag ;D

 


Måsta bara köpa lite choklad men som ursäkt har jag
att det var mina kompisar som började prata om det :D


MC


Nya naglar + Kakor

Hej bloggen! Nu har jag (försökt iaf) läst till mitt historie prov som jag har imorgon. Har väl gott sådär. Fixade också mina naglar och bakade kakor som vi gjorde på små rätter i onsdags. Så här är lite bilder av det  då.

Lite suddig bild men ni fatta säkert :D


Kakorna jag lagade :)


Sov gott alla ♥

MC

7.10.2010

Tjena bloggen! Idag kom min nya piano bok :D Roligt Roligt. Skall öva på Historie provet vi har imorgon typ hela dagen. Vet inte om jag far till dansen. Får se, Fanny ville iaf ha mej dit :D Sitter som bäst och äter lite glass och skricer ett e-mail till min syrras skolas rektor för att fråga om jag och Fanny kan fara dit den 12.11 på dagsverke. Skulle vara kul. Hoppas Hoppas :D
Ha det så bra :D


MC

Historia + Meters lakrits

Hej bloggen! kom för en stund sen hem. Var till bibban då och så är det marknad så då stack jag dit och köpte lite (eller nåjaa ganska mycket) meters lakrits :D Skall öva på Historie provet vi har på fredagen och så skall jag.....jag skall....Kolla andra bloggar o surfa lite! Skulle vara skol disco ikväll men jag far inte. Ingen av mina kompisar far heller så :) Men men...Hörs!jag idag :D


yey!  :DMC

Finska

Hej bloggen! Sitter just nu i skolan och har extra finska. De e jätte kul. Mycke lekar o sånt. Inge skrivande :D Efter skolan stickar jag en stund till Bibban och låna en bok och sen blir det hem och läst till historie provet :)


Ha de bra!

MC

5.10.2010

Hej bloggen! Nu är jag på blogg humör! Kom för en stund sen hem från skolan och snart skall jag börja laga pizza och sen sticka till dansen. Händer inte så mycket annat just nu. Har Histoie prov på fredag och har int läst nåt ännu. Men jag r rätt bra i historia så det borde väl lösa sig...Hoppas jag. Men jaa... Vi hörs!


Bild från förra gången jag åt pizza :D


MC

4.10.2010

Hej bloggen. Har egentligen ingen lust att blogga just nu. Var i skolan, For efteråt till men farmor och sen till piano. Och nu sitter jag här. Det var väl det. Hörs!


Jag idag.

MC

Zumba!

Hej bloggen! Skall snart fara iväg till min zumba. Men först tänkte jag slängga in ett inlägg. Min kompis Erica (remember?) skall med :D Jaa...sen skall jag bestämma vilket ämne jag skall skriva uppsats i i finskan. Trevligt. Måste skriva 150.200 ord...Inte så mycket egentligen men alltså blä! hahaha men nu skall jag sticka!


Hörs :D

MC

3.10.2010

hejssan alla morgon trötta läsare. Okej detdär lät som att jag är världens största bloggare typ :D Men jo...Idag skall jag på min faster Mias kalas och träffa hela stora kära släkten :) Så dit skall vi snart mne först skall vi äta lite och fixa oss :) hörs sen senare :D


 Jag idag :D
Har märkt att jag alltid skriver så men..:D


MC

Nytt armband

Hej bloggen. Har inte gjort/hänt så mycket idag men nått skall jag väl hitta på att skriva. Var ju somsagt in till stan och där köpte jag ett armband. Hittade det redan för 2 veckor sen men nu först köpte jag det. När vi kom hem började syrran baka kakor och dom blev helt goda men hemskt söta!!! har läst ut min bok och en frida tidning och kollat på en film och nu så sitter jag här. Det var väl det. :D


Köpte igår ett par nya örhängen.
Syns int så bra men jag har dem
på :D


Armbandet. Köpte också en bit där det står "love"


Min chokladkaffe :D


Mums!!


Igår kväll. Håller på att bedömma nån som sjunger i
"Idol"


Ha det super!

MC

Hos daddy o Gita

Tja bloggen! Är just nu i Jakobstad hos pappa och Bonusmamma. Skall snart sticka in till stan och sen...Jaa har inte så mycket att göra idag :D Men men...igår kollade vi på Idol!! Äntligen. Henmma hos mamma har vi nämigen int sveriges TV men det har vi här hos pappa. Kommer typ börja komma hit varje veckoslut så jag kan följa med det. Är ganska trött på att få uppdateringar i skolan... men vi hörs sen!!
Förra årets Idol vinnare.


MC

Pics från utedagen

Här är lite bilder från idag. Hope U like it :D


Gummistövlar!!!!


Emil och Marie = Best friends for ever! ♥
I bibban...igen

Tja bloggen! Är just nu i bibban och väntar på att min mamma skall jobba klart. Skall sticka till butiken med henne och köpa hårspray :) Men men...har gjort min matte läxa och ätit en glass. Vi var ju ut i skogen de 2 sista timmarna i skolan så jag har lite (okej ganksa många) bildet från de som jag skall lägga upp senare då jag kommer hem. Sendan lite senare skall jag fara till min pappa och bonusmamma i Jakobstad och spendera veckoslutet där :) kul kul!

MC

Svampar på biologin

Hej bloggen!! Stiier som bäst här i skolan på biologi timmen. Har gjort en "uppsats" om Kantarellen.  Skalla snart sticka och äta och efter det så har vi utedag. Skall alltså sticka till skogen och söka svampar och gå i kärr! Jee!! Can´t bee better -.- Men men...efter skolan far jag till stan. Skall fara och se hur Gina tricot är. Det öppnade ju igår. Blogger mer sen!

MC

RSS 2.0